Home > Inloggen kandidaat

Scrummaster

Locatie

Den Haag

Publicatiedatum

04.09.2024

Publicatie eindigt

03.12.2024

Opdrachtgever

IT-idiots

Functie omschrijving Scrummaster

Als Scrummaster ben je verantwoordelijk voor het stimuleren van scrumteams om hun agile werkwijzen naar een hoger niveau te tillen. Je benut al je agile-kennis en -vaardigheden om dit te bereiken. In deze hoedanigheid geef je leiding aan twee teams die al geruime tijd werkzaam zijn op deze gebieden. Momenteel worden beide teams geleid door de lead developers van de teams wat niet altijd even effectief en efficiënt blijkt te werken. Jouw taak is het begeleiden en coachen van de teams in het werken volgens agile, scrum en kanban. Je bent in staat om mensen te inspireren om doelen te bereiken en coacht hen op weg naar een agile-manier van werken. Hierbij ligt je focus op de agile-mindset, het realiseren van flow en het leveren van waarde voor de klant in kleine iteraties. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de verdere groei van de teams en hun teamprestaties. Naar aanleiding hiervan leg je verantwoording af over de prestaties die behaald zijn.

Het is een vereiste dat jouw DNA-doordrongen is van agiliteit en dat je de agile mindset oprecht ondersteunt. Je hebt een diepgaande kennis van de ideologie van Agile, Scrum, Kanban en SaFe en beschikt over uitstekende expertise voor het overbrengen hiervan op anderen. Je bent ervaren in verandermanagement. Je weet dat gedragsveranderingen tijd kosten en je bent als Scrum Master nodig om vertrouwen en overtuigingskracht op te bouwen en door te zetten.

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om in anderen te leven. Luisteren is jouw kracht en je weet dat jouw mening er minder toe doet. Je bent empathisch en in staat om te begrijpen waarom mensen doen wat ze doen, zelfs wanneer dit hun eigen effectiviteit of die van het team in de weg staat. Vertrouwen en transparantie zijn de basiswaarden van jouw werkwijze. Op deze manier kan je anderen motiveren en begeleiden in een gestructureerde manier van continu verbeteren. Dit zal uiteindelijk leiden tot een hoger volwassenheidsniveau.

Je hebt een actieve en flexibele houding, bent creatief en hebt de durf om op te treden als het nodig is. Hierdoor durf je onderwerpen bespreekbaar te maken en feedback te geven die gericht is op groei van anderen.

Functie eisen Scrummaster

Eisen:
De kandidaat heeft een HBO werk- en denkniveau en is een gecertificeerd Scrummaster. De kandidaat heeft ten minste 5 jaar werkervaring als Scrummaster.

Wensen:
Het is gewenst dat de kandidaat kennis en ervaring heeft met Continuous Integration/Continuous Deployment (CI/CD) en ervaring heeft met agile ontwikkelen. Bovendien moet de kandidaat beschikken over de gevraagde competenties en vaardigheden die toetsbaar zijn in hun CV, motivatiebrief en/of mogelijk gesprek.

Arbeidsvoorwaarden

Wij hebben een aantal openstaande vacatures voor Scrummasters, waarbij het vaak gaat om projecten van lange termijn of vaste banen. Bij ons kunt u rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een bijzonder aangename werkomgeving. Bovendien hanteren we een perfecte balans tussen werken op kantoor en thuiswerken.

Als je geïnteresseerd bent in deze mogelijkheid, stuur ons dan je sollicitatie en we zullen snel een kennismakingsgesprek plannen om je de details te vertellen. We horen graag van je!

Naam organisatie

IT-idiots

Vacatures

in Den Haag en omgeving
's-Gravenhage
Berkel en Rodenrijs
Berkel en Rodenrijs
's-Gravenhage
Den Haag
Den Haag
's-Gravenhage
Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.