Home > Inloggen kandidaat

Systeembeheerder Linux

Locatie

Den Haag

Publicatiedatum

28.08.2024

Publicatie eindigt

27.11.2024

Opdrachtgever

IT-idiots

Functie omschrijving Systeembeheerder Linux

Als systeembeheerder Linux speel je een belangrijke rol in het team van gedreven collega's dat zich inzet voor de optimale dienstverlening en de actuele status van de omgeving. Door je uitstekende coördinatievaardigheden leid je het dagelijkse beheer in goede banen en behandel je incidenten efficiënt. Het tijdig signaleren van knelpunten en het inschakelen van de benodigde expertise van collega's zorgt voor een snelle en gerichte oplossing. Bovendien ben je altijd op zoek naar manieren om de werkomgeving te verbeteren.

Tijdens onze dagelijkse Standups, waarin we elkaar in korte meetings van maximaal 15 minuten op de hoogte houden van de actuele zaken, knelpunten en werkverdeling, neem jij een proactieve rol aan.

Je hebt diverse taken, waaronder de centrale monitoring en het beheer van het Linux systemen, applicatie- en databaseservers, e-mailservers en andere gerelateerde taken op een proactieve wijze. Bovendien ondersteun je m.b.t. 2e lijns vragen en problemen. Je draagt bij aan project gerelateerde ontwikkelingen binnen de ICT-omgeving en je draait mee in het periodieke 7x24 bereikbaarheidsdienst.

Kortom, als systeembeheerder Linux ben je een onmisbare spil binnen ons team van deskundige en toegewijde collega's die zich inzetten voor de hoogste kwaliteit en optimale dienstverlening.

Functie eisen Systeembeheerder Linux

Jij bent iemand die houdt van vrijheid en zelfstandigheid in jouw werk en het geeft jou een goed gevoel als je binnen de gestelde grenzen zelfstandig problemen kunt oplossen. Het prikkelt jou om zaken te verbeteren en je bent iemand die graag zelfstandig werkt. Maar dat betekent niet dat je niet graag samenwerkt met collega's, want dat vind je ook belangrijk. Misschien heb je zelfs een passie voor IT, bijvoorbeeld voor Linux, en je bent vasthoudend. Het lukt jou niet om te rusten voordat een probleem daadwerkelijk is opgelost.

Als het gaat om de vereisten, breng je HBO werk- en denkniveau met je mee met een relevante opleiding binnen het vakgebied. Ervaring met het in een team beheren van serverlandschappen en kennis van en ervaring met Linux (Red Hat, SUSE), Apache, LDAP en ITIL en Prince2 voor proces- en projectmanagement zijn ook zaken waarover je beschikt. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en jouw analytisch vermogen is goed ontwikkeld. Een resultaat- en servicegerichte werkwijze en een proactieve werkhouding zijn natuurlijk vanzelfsprekend voor jou.

Arbeidsvoorwaarden

Wij hebben meerdere vacatures beschikbaar voor Beheerders. Het betreft veelal langdurige projecten of vaste banen. Bij ons geniet je van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een zeer aangename werkomgeving. De balans tussen thuiswerken en werken op locatie is uitstekend.

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons dan jouw sollicitatie. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken.

Naam organisatie

IT-idiots

Vacatures

in Den Haag en omgeving
's-Gravenhage
Berkel en Rodenrijs
Berkel en Rodenrijs
's-Gravenhage
Den Haag
Den Haag
's-Gravenhage
Den Haag Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.